Estetik är något väldigt individuellt, något som man själv upplever är avvikande eller fint.

Estetik är ”i synnerhet förnimmande av det sköna”. Kostnaden vid estetiska behandlingar får man som patient själv betala 100%, ingen ersättning utgår från Försäkringskassan.

Det är viktigt att diskutera vilket behov och önskningar just Du har så att vi kan hjälpa Dig på bästa sätt. Estetisk tandvård syftar t ex att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, fylla ut stora, missprydande mellanrum alternativt sneda- eller trångställda tänder. Vi utför även tandblekning med certifierade material, endast material som finns på tandläkarkliniken. Möjligheten är stora fall förutsättningarna är goda.

Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende.

Vi på Tandläkar Kliniken Persson erbjuder Dig de allra senaste behandlingsmetoderna och vi har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk tandvård, kron-och brokonstruktioner samt bettrehabiliteringar.

Vi tar fram den bästa behandling för just dig och vi fotograferar dessutom både före och efter behandlingen för att säkerställa resultatet och att Du är nöjd. När behandlingen är avslutad kommer Du att vara stolt över Ditt vackra leende som ger Dig ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet.

Boka tid, information eller frågor

Ring 042 – 14 82 00 eller maila oss på info@tandlakarkliniken.se

Dela sidan: