Estestik tandvård

Estetik är något väldigt individuellt, något som man själv upplever är avvikande eller fint.

Estetik är ”i synnerhet förnimmande av det sköna”. Kostnaden vid estetiska behandlingar får man som patient själv betala 100%, ingen ersättning utgår från Försäkringskassan.

Det är viktigt att diskutera vilket behov och önskningar just Du har så att vi kan hjälpa Dig på bästa sätt. Estetisk tandvård syftar t ex att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, fylla ut stora, missprydande mellanrum alternativt sneda- eller trångställda tänder. Vi utför även tandblekning med certifierade material, endast material som finns på tandläkarkliniken. Möjligheten är stora fall förutsättningarna är goda.

Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende.

Vi på Tandläkar Kliniken Persson erbjuder Dig de allra senaste behandlingsmetoderna och vi har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk tandvård, kron-och brokonstruktioner samt bettrehabiliteringar.

Vi tar fram den bästa behandling för just dig och vi fotograferar dessutom både före och efter behandlingen för att säkerställa resultatet och att Du är nöjd. När behandlingen är avslutad kommer Du att vara stolt över Ditt vackra leende som ger Dig ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet.

Boka tid, information eller frågor

Utmärkt service, tydlig i diagnoser och reparationer. Trevligt bemötande. Fräscha lokaler. Lättillgängligt.

 

- Stefan Wahlstöm

Den bästa kliniken jag har besökt. Det börjar redan i entrén och väntrummet där man alltid möts av trevlig personal och mysig stämning med stearinljus.

 

- Chris Ahlgren

Mycket professionellt bemötande, omhändertagande och informativt om vad som behöver göras. Jag vill ge mina bästa rekommendationer!

 

- John B.

Rekommenderas starkt! Utomordentlig vård av kompetent personal i en lokal som erbjuder frihet från den typiska "klinikkänslan". Keep up the good work!

 

- Måns P.

VÅRA SAMARBETSPARTNER
-En garanti för dig!

Du ska känna Dig riktig Välkommen!

Vi är sakkunniga inom samtliga odontologiska områden så som cariologi, endodonti, parodontologi, protetik, oral patologi, bettfysiologi, pedodonti, ortodonti och kirugi (implantat).
Ring ossMaila oss