Vår vision

Tandvården är och ska vara fantastisk!

Alla vill vi uppleva en trevlig och tillmötesgående tandläkare och personal som både är kompetent och håller sig uppdaterad kontinuerligt. Det är precis vad vi strävar åt!

Jag har arbetat både inom Folktandvården som inom den privata tandvården, både utomlands och i Sverige och därmed fått ett brett perspektiv över tandvården. Denna erfarenhet avser jag att förverkliga här på kliniken – att bedriva en god och personlig tandvård i en avslappnad miljö.

Jag är dessutom väldigt engagerad utanför kliniken, och har flertalet styrelseuppdrag inom tandvårdens föreningsliv. Det är förtroendeuppdrag som jag är väldigt stolt över och ser som mycket viktiga för både Dig som patient och för klinikens verksamhet.

Jag önskar Er varmt välkomna till oss!

Charlotte Bellton
Leg tandläkare

VD /Tandläkar Kliniken Persson

Utmärkt service, tydlig i diagnoser och reparationer. Trevligt bemötande. Fräscha lokaler. Lättillgängligt.

 

- Stefan Wahlstöm

Den bästa kliniken jag har besökt. Det börjar redan i entrén och väntrummet där man alltid möts av trevlig personal och mysig stämning med stearinljus.

 

- Chris Ahlgren

Mycket professionellt bemötande, omhändertagande och informativt om vad som behöver göras. Jag vill ge mina bästa rekommendationer!

 

- John B.

Rekommenderas starkt! Utomordentlig vård av kompetent personal i en lokal som erbjuder frihet från den typiska "klinikkänslan". Keep up the good work!

 

- Måns P.

VÅRA SAMARBETSPARTNER
-En garanti för dig!

Du ska känna Dig riktig Välkommen!

Vi är sakkunniga inom samtliga odontologiska områden så som cariologi, endodonti, parodontologi, protetik, oral patologi, bettfysiologi, pedodonti, ortodonti och kirugi (implantat).
Ring ossMaila oss